Ποιά είναι η TRAPSTAR και πως έχει "τρελάνει" όλη την Streetwear αγορά.

Ποιά είναι η TRAPSTAR και πως έχει "τρελάνει" όλη την Streetwear αγορά.

Η Trapstar, το κορυφαίο streetwear brand που ξεκίνησε από το Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές της δεκαετίας του 2000, κέρδισε φήμη για τα έντονα και εμπνευσμένα σχέδια της που έγιναν γρήγορα δημοφιλή στη street κουλτούρα.

Η Trapstar ιδρύθηκε το 2005 από τρεις φίλους, τον Mikey, τον Lee και τον Will, που μοιράζονταν το πάθος τους για τη μόδα και τη μουσική. Ξεκίνησαν σχεδιάζοντας T-shirts και πουλώντας τα στους δρόμους του Λονδίνου, δημιουργώντας σταδιακά φανατικό κοινό που τα ξεχώριζε τόσο για την ποιότητα όσο και για το μοναδικό τους στιλ. Το 2008, το brand εκτοξεύτηκε όταν η Rihanna φόρεσε ένα από τα μπλουζάκια της συλλογής και σύντομα τα σχέδια του Trapstar φορέθηκαν και από άλλες celebrities όπως ο Jay-Z, ο Kanye West και η Beyoncé.

Η Trapstar συνέχισε να κερδίζει δημοτικότητα και να επεκτείνει τη σειρά προϊόντων της, συνεργαζόμενη με άλλες μάρκες όπως η Nike και η Puma και ανοίγοντας ένα εμβληματικό κατάστημα στην περιοχή Soho του Λονδίνου. Σήμερα, η Trapstar έχει γίνει ένα από τα πιο must-wear it brands, γνωστή για τα μοναδικά σχέδιά της που έχουν γίνει βασικό στοιχείο του streetwear. Το brand συνεχίζει να εμπνέεται από τη μουσική και την κουλτούρα του δρόμου και η δημοτικότητα εξακολουθεί να εκτοξεύεται.

Οι δημιουργοί της Trapstar εξηγούν πως εκεί που η Palace και η Supreme παίζουν με skateboarding ενώ η Nike με αθλήματα, η Trapstar έχει δύναμη στους δρόμους: ηTrapstar δεν είναι μόνο ρούχα, είναι άνθρωποι.Ήμασταν πάντα πρεσβευτές της underground μουσικής, τυχαίνει απλά μερικές φορές αυτοί οι καλλιτέχνες να είναι δημοφιλείς.

Back to blog